Ons zomerhuis is een zogenaamde Zeeland

Bungalow gekenmerkt door stijlvolle

architectuur en een efficiënte indeling.

De tuin is met 650m² aangenaam groot en bijna

volledig afgeschermd. De zuid/west locatie laat

al in de lente en herfst aangename uren

zonneschijn op het beschutte terras toe.

Ons huis vlakbij de Grevelingen en de Noordzee is zeer liefdevol ingericht met smaakvolle, hoogwaardige meubels en materialen. De Zeeland Bungalow heeft 4 slaapkamers en genoeg ruimte voor het hele gezin. Een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser vergemakkelijkt de dagelijkse werkzaamheden en biedt alles wat nodig is op vakantie. In de woonkamer met royale plafondhoogten, nodigen twee banken u uit om te ontspannen en tv te kijken, de muziek van uw keuze speelt op een hoogwaardige stereo en maakt uw vakantie wat mensen willen. In de herfst en de winter zorgt de open haard voor de nodige warmte. 4 Slaapkamers 2 éénpersoonsbedden, 2 tweepersoonsbedden. Bedlinnen op aanvraag Keuken en huishoudelijk 4-pits keramische kookplaat, oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, stofzuiger Sanitair Douche, Föhn, handdoeken op aanvraag, WC, Wasmachine Multimedia DVD-Player, TV, HIFI-set, Kabel-TV, Internet (WLAN) Buiten Tuin, tuinmeubels, BBQ, parkeerplaats, zonnescherm, terras. Omgeving: Scharendijke heeft 7 Restaurants, 1 Supermarkt,2 duikcentra en een mooie duikstek.Dit knusse huis staat in de buurt van het noordzeestrand en de Brouwersdam. Een mooie wandeling van 15-30 minuten langs de muur over de dijk brengt u daarheen.Met de auto is het zo’n 3 minuten rijden (en op de Brouwersdam is het nog steeds gratis parkeren) Vrijetijdsbesteding: Vissen, Varen, Vliegeren, Noordzeevissen, Inline-Skaten, Jet- Ski, Kanovaren, Kitesurfen, Minigolf, Motorbootverhuur, Mountainbiken, Nordic-Walking, Fietsen, Paardrijden, Zwemmen, Zeilbootverhuur, Zeilen, Zeilschool, Strandzeilen, Surfen, Surfschool, Duiken, Duikschool, Tennis, Wandelen Waterskieën.
© 2016 - Roosen Bungalow-Service                                                                         ontworpen door Arco
Prijzen op aanvraag Geen boekingen door personen onder de 23 jaar Graag zouden wij contact met u opnemen om een definitieve prijs voor de gewenste periode aan te bieden.

Achthoek 14

Scharendijke

   Slaapkamers 4

Ons zomerhuis is een zogenaamde Zeeland

Bungalow gekenmerkt door stijlvolle architectuur

en een efficiënte indeling.

De tuin is met 650m² aangenaam groot en bijna

volledig afgeschermd. De zuid/west locatie laat al

in de lente en herfst aangename uren zonneschijn

op het beschutte terras toe.

Ons huis vlakbij de Grevelingen en de Noordzee is zeer liefdevol ingericht met smaakvolle, hoogwaardige meubels en materialen. De Zeeland Bungalow heeft 4 slaapkamers en genoeg ruimte voor het hele gezin. Een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser vergemakkelijkt de dagelijkse werkzaamheden en biedt alles wat nodig is op vakantie. In de woonkamer met royale plafondhoogten, nodigen twee banken u uit om te ontspannen en tv te kijken, de muziek van uw keuze speelt op een hoogwaardige stereo en maakt uw vakantie wat mensen willen. In de herfst en de winter zorgt de open haard voor de nodige warmte. 4 Slaapkamers 2 éénpersoonsbedden, 2 tweepersoonsbedden. Bedlinnen op aanvraag Keuken en huishoudelijk 4-pits keramische kookplaat, oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, stofzuiger Sanitair Douche, Föhn, handdoeken op aanvraag, WC, Wasmachine Multimedia DVD-Player, TV, HIFI-set, Kabel-TV, Internet (WLAN) Buiten Tuin, tuinmeubels, BBQ, parkeerplaats, zonnescherm, terras. Omgeving: Scharendijke heeft 7 Restaurants, 1 Supermarkt,2 duikcentra en een mooie duikstek.Dit knusse huis staat in de buurt van het noordzeestrand en de Brouwersdam. Een mooie wandeling van 15-30 minuten langs de muur over de dijk brengt u daarheen.Met de auto is het zo’n 3 minuten rijden (en op de Brouwersdam is het nog steeds gratis parkeren) Vrijetijdsbesteding: Vissen, Varen, Vliegeren, Noordzeevissen, Inline-Skaten, Jet-Ski, Kanovaren, Kitesurfen, Minigolf, Motorbootverhuur, Mountainbiken, Nordic-Walking, Fietsen, Paardrijden, Zwemmen, Zeilbootverhuur, Zeilen, Zeilschool, Strandzeilen, Surfen, Surfschool, Duiken, Duikschool, Tennis, Wandelen Waterskieën.
© 2016 - Roosen Bungalow-Service                               ontworpen door Arco

Achthoek 14

Scharendijke

Prijzen op aanvraag Geen boekingen door personen onder de 23 jaar Graag zouden wij contact met u opnemen om een definitieve prijs voor de gewenste periode aan te bieden.
    Slaapkamers 4

Achthoek 14

Scharendijke

Ons zomerhuis is een

zogenaamde Zeeland Bungalow

gekenmerkt door stijlvolle

architectuur en een efficiënte

indeling.

De tuin is met 650m²

aangenaam groot en bijna

volledig afgeschermd. De

zuid/west locatie laat al in de

lente en herfst aangename uren

zonneschijn op het beschutte

terras toe.

Ons huis vlakbij de Grevelingen en de Noordzee is zeer liefdevol ingericht met smaakvolle, hoogwaardige meubels en materialen. De Zeeland Bungalow heeft 4 slaapkamers en genoeg ruimte voor het hele gezin. Een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser vergemakkelijkt de dagelijkse werkzaamheden en biedt alles wat nodig is op vakantie. In de woonkamer met royale plafondhoogten, nodigen twee banken u uit om te ontspannen en tv te kijken, de muziek van uw keuze speelt op een hoogwaardige stereo en maakt uw vakantie wat mensen willen. In de herfst en de winter zorgt de open haard voor de nodige warmte. 4 Slaapkamers 2 éénpersoonsbedden, 2 tweepersoonsbedden. Bedlinnen op aanvraag Keuken en huishoudelijk 4-pits keramische kookplaat, oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, stofzuiger Sanitair Douche, Föhn, handdoeken op aanvraag, WC, Wasmachine Multimedia DVD-Player, TV, HIFI-set, Kabel- TV, Internet (WLAN) Buiten Tuin, tuinmeubels, BBQ, parkeerplaats, zonnescherm, terras. Omgeving: Scharendijke heeft 7 Restaurants, 1 Supermarkt,2 duikcentra en een mooie duikstek.Dit knusse huis staat in de buurt van het noordzeestrand en de Brouwersdam. Een mooie wandeling van 15-30 minuten langs de muur over de dijk brengt u daarheen.Met de auto is het zo’n 3 minuten rijden (en op de Brouwersdam is het nog steeds gratis parkeren) Vrijetijdsbesteding: Vissen, Varen, Vliegeren, Noordzeevissen, Inline-Skaten, Jet-Ski, Kanovaren, Kitesurfen, Minigolf, Motorbootverhuur, Mountainbiken, Nordic-Walking, Fietsen, Paardrijden, Zwemmen, Zeilbootverhuur, Zeilen, Zeilschool, Strandzeilen, Surfen, Surfschool, Duiken, Duikschool, Tennis, Wandelen Waterskieën.
Prijzen op aanvraag Geen boekingen door personen onder de 23 jaar Graag zouden wij contact met u opnemen om een definitieve prijs voor de gewenste periode aan te bieden.
  Slaapkamers 4