De vrijstaande vakantiewoning heeft een woonoppervlak van ong. 100m2, en staat op een stuk grond van ong. 750m2 met een gesloten tuin. Hal, badkamer met douche en wastafel, apart toilet, woonkamer met half-open keuken, deur naar de zonnige en gesloten tuin. 3 slaapkamers (1 met een 2-persoonsbed en 2 met stapelbedden) Rondom het huis, ongeveer 550 m2, is de tuin met veel schaduw en zon opties, langs alle zijden omsloten. Keuken: 4-pits kookstel, oven, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, vaatwasser, stofzuiger. Badkamer met douche en wastafel, wasmachine CD-Player, DVD-Player, ontvangst van duitstalige TV-programma’s, TV, SAT-ontvanger, internettoegang (WLAN) Buiten: tuin, tuinmeubels, terras, gazon, parkeerplaats Wie wil, kan in de Noordzee (ong. 1800 m) en het Grevelingenmeer (ong. 500 m) fantastischWatersporten. Met de fiets bereik je over de mooi aangelegde fietspaden, zowel de Noordzee als het  toeristenstadje Renesse. Men kan Renesse voorbij gaan via de duinen tot Burgh-Haamstede en verder naar de Oosterscheldekering, of naar het natuurgebied Kwade Hoek bij Ouddorp, het natuurgebied Plan Tureluur tussen Haamstede en Zierikzee, de stadjes Brouwershaven, Veere en Zierikzee. Voor de ruitersport-liefhebbers zijn er in Renesse 2 maneges. In de omgeving zijn er ook 2 zwembaden Scharendijke heeft 7 Restaurants, 1 Supermarkt,2 duikcentra en een mooie duikstek. Dit knusse huis staat in de buurt van het noordzeestrand en de Brouwersdam. Een mooie wandeling van 15-30 minuten langs de muur over de dijk brengt u daarheen. Met de auto is het zo’n 3 minuten rijden (en op de Brouwersdam is het nog steeds gratis parkeren) Vrijetijdsbesteding: Vissen, Varen, Vliegeren, Noordzeevissen, Inline-Skaten, Jet-Ski, Kanovaren, Kitesurfen, Minigolf, Motorbootverhuur, Mountainbiken, Nordic-Walking, Fietsen, Paardrijden, Zwemmen, Zeilbootverhuur, Zeilen, Zeilschool, Strandzeilen, Surfen, Surfschool, Duiken, Duikschool, Tennis, Wandelen Waterskieën.
© 2016 - Roosen Bungalow-Service                                                                         ontworpen door Arco
Prijzen op aanvraag Geen boekingen door personen onder de 23 jaar Graag zouden wij contact met u opnemen om een definitieve prijs voor de gewenste periode aan te bieden.

Achthoek 78

Scharendijke

   Slaapkamers 3
De vrijstaande vakantiewoning heeft een woonoppervlak van ong. 100m2, en staat op een stuk grond van ong. 750m2 met een gesloten tuin. Hal, badkamer met douche en wastafel, apart toilet, woonkamer met half-open keuken, deur naar de zonnige en gesloten tuin. 3 slaapkamers (1 met een 2-persoonsbed en 2 met stapelbedden) Rondom het huis, ongeveer 550 m2, is de tuin met veel schaduw en zon opties, langs alle zijden omsloten. Keuken: 4-pits kookstel, oven, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, vaatwasser, stofzuiger. Badkamer met douche en wastafel, wasmachine CD-Player, DVD-Player, ontvangst van duitstalige TV-programma’s, TV, SAT-ontvanger, internettoegang (WLAN) Buiten: tuin, tuinmeubels, terras, gazon, parkeerplaats Wie wil, kan in de Noordzee (ong. 1800 m) en het Grevelingenmeer (ong. 500 m) fantastischWatersporten. Met de fiets bereik je over de mooi aangelegde fietspaden, zowel de Noordzee als het  toeristenstadje Renesse. Men kan Renesse voorbij gaan via de duinen tot Burgh- Haamstede en verder naar de Oosterscheldekering, of naar het natuurgebied Kwade Hoek bij Ouddorp, het natuurgebied Plan Tureluur tussen Haamstede en Zierikzee, de stadjes Brouwershaven, Veere en Zierikzee. Voor de ruitersport-liefhebbers zijn er in Renesse 2 maneges. In de omgeving zijn er ook 2 zwembaden Scharendijke heeft 7 Restaurants, 1 Supermarkt,2 duikcentra en een mooie duikstek. Dit knusse huis staat in de buurt van het noordzeestrand en de Brouwersdam. Een mooie wandeling van 15-30 minuten langs de muur over de dijk brengt u daarheen. Met de auto is het zo’n 3 minuten rijden (en op de Brouwersdam is het nog steeds gratis parkeren) Vrijetijdsbesteding: Vissen, Varen, Vliegeren, Noordzeevissen, Inline-Skaten, Jet-Ski, Kanovaren, Kitesurfen, Minigolf, Motorbootverhuur, Mountainbiken, Nordic-Walking, Fietsen, Paardrijden, Zwemmen, Zeilbootverhuur, Zeilen, Zeilschool, Strandzeilen, Surfen, Surfschool, Duiken, Duikschool, Tennis, Wandelen Waterskieën.
© 2016 - Roosen Bungalow-Service                               ontworpen door Arco

Achthoek 78

Scharendijke

Prijzen op aanvraag Geen boekingen door personen onder de 23 jaar Graag zouden wij contact met u opnemen om een definitieve prijs voor de gewenste periode aan te bieden.
    Slaapkamers 3

Achthoek 78

Scharendijke

De vrijstaande vakantiewoning heeft een woonoppervlak van ong. 100m2, en staat op een stuk grond van ong. 750m2 met een gesloten tuin. Hal, badkamer met douche en wastafel, apart toilet, woonkamer met half-open keuken, deur naar de zonnige en gesloten tuin. 3 slaapkamers (1 met een 2- persoonsbed en 2 met stapelbedden) Rondom het huis, ongeveer 550 m2, is de tuin met veel schaduw en zon opties, langs alle zijden omsloten. Keuken: 4-pits kookstel, oven, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, vaatwasser, stofzuiger. Badkamer met douche en wastafel, wasmachine CD-Player, DVD-Player, ontvangst van duitstalige TV- programma’s, TV, SAT- ontvanger, internettoegang (WLAN) Buiten: tuin, tuinmeubels, terras, gazon, parkeerplaats Wie wil, kan in de Noordzee (ong. 1800 m) en het Grevelingenmeer (ong. 500 m) fantastischWatersporten. Met de fiets bereik je over de mooi aangelegde fietspaden, zowel de Noordzee als het  toeristenstadje Renesse. Men kan Renesse voorbij gaan via de duinen tot Burgh- Haamstede en verder naar de Oosterscheldekering, of naar het natuurgebied Kwade Hoek bij Ouddorp, het natuurgebied Plan Tureluur tussen Haamstede en Zierikzee, de stadjes Brouwershaven, Veere en Zierikzee. Voor de ruitersport-liefhebbers zijn er in Renesse 2 maneges. In de omgeving zijn er ook 2 zwembaden Scharendijke heeft 7 Restaurants, 1 Supermarkt,2 duikcentra en een mooie duikstek. Dit knusse huis staat in de buurt van het noordzeestrand en de Brouwersdam. Een mooie wandeling van 15-30 minuten langs de muur over de dijk brengt u daarheen. Met de auto is het zo’n 3 minuten rijden (en op de Brouwersdam is het nog steeds gratis parkeren) Vrijetijdsbesteding: Vissen, Varen, Vliegeren, Noordzeevissen, Inline-Skaten, Jet- Ski, Kanovaren, Kitesurfen, Minigolf, Motorbootverhuur, Mountainbiken, Nordic-Walking, Fietsen, Paardrijden, Zwemmen, Zeilbootverhuur, Zeilen, Zeilschool, Strandzeilen, Surfen, Surfschool, Duiken, Duikschool, Tennis, Wandelen Waterskieën.
Prijzen op aanvraag Geen boekingen door personen onder de 23 jaar Graag zouden wij contact met u opnemen om een definitieve prijs voor de gewenste periode aan te bieden.
  Slaapkamers 3