Cardium 35

  • Informatie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reservering
  • Omgeving

Cardium 35

Gezellige twee onder één kap woning met sauna op het 4-seizoenenpark Port Greve(faciliteiten van het park zijn niet inbegrepen). Met 3 slaapkamers en 1 badkamer met sauna. Open haard beschikbaar. Eigen parkeerplaats voor de deur. Er is een slaapkamer op de begane grond. Gezellige woonkamer met zithoek. Plus 2 slaapkamers met elk boxspringbedden. Via de tuindeuren komt u in de ruime, beschutte tuin van 200m2 met 2 terrassen. Neem plaats op het terras en geniet van de rust. Modern en comfortabel vakantiehuis. De woning is gelegen aan prachtig binnenwater. Een oase van rust. Autovrij en zeer kindvriendelijk park. 

 

De slaapruimtes

3 - persoons-slaapkamers 

Foto´s van Cardium 35

De faciliteiten van Cardium 35

Algemeen voor accommodatie

Badkamer beneden
Boxspringbedden
Centrale verwarming
Eenpersoonsbedden
Huisdiervrij
Linnengoed (betaald)
Open haard
Rookvrij
Sauna
Slaapkamer beneden

Faciliteiten Buiten

Terras
Tuinset
Waterlocatie

Faciliteiten Keuken

Keuken
Magnetron
Oven
Vaatwasser
Vriesvak in koelkast

Faciliteiten Kinderen

Kinderstoel

Faciliteiten Faciliteiten

Televisie (Duitse Zenders)
Televisie (Nederlandse zenders)
Wasmachine
Wi-Fi

Ligging van Cardium 35

Sterren: Naam: Verbleven in: Bericht:

Ligging en bereikbaarheid

Wie wil, kan in de Noordzee (ong. 6km) en het Grevelingenmeer (ong. 500 m) fantastisch watersporten.
Den Osse / Brouwershaven is een klein idyllisch havenstadje met zeilverkeer. Het ligt aan het Grevelinge Meer, omgeven door verschillende kleine dorpen. Toch zijn de wat grotere plaatsen zoals Zierikzee en Renesse, vlot te bereiken (ca. 10-15 Autominuten).

 

In Brouwershaven zijn alle noodzakelijke winkels voorhanden zoals: Supermarkt (met fietsverhuur), Bakker, Viswinkel, Apotheek, Kapper, Elektrovakhandel, Cafè´s en Restaurants, welke allen aan de jachthaven gelegen zijn.Voor de kleinere gasten is er een speelplaats en een “kinderstrand” aan het Grevelingenmeer.Alles bereikbaar in 10 minuten.Het grote Noordzeestrand is met de auto ook in 10 minuten bereikbaar (15 minuten met de fiets) en daar is het nog steeds GRATIS PARKEREN.

Foto´s van Cardium 35