Den Osse 135

  • Informatie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reservering
  • Omgeving

Den Osse 135

Deze bungalow is 65m2, ligt op een steenworp afstand van het Grevelingemeer, op ongeveer 6 kilometer van de Noordzee, is in keurig ingericht met onder andere ingericht met nieuwe boxsprings. Rondom het huis is er een grote gesloten tuin met vrij uitzicht. Het is in een doodlopend paadje aan de rand van het park ,geen verkeer voor het huis en erg rustig. Vlakbij is er een populaire duikplaats: Nieuwe Kerkweg. 

De slaapruimtes

De bungalow is voorzien van 2 2-persoonsslaapkamers. 

Foto´s van Den Osse 135

De faciliteiten van Den Osse 135

Algemeen voor accommodatie

Boxspringbedden
Gashaard
Horren
Huisdier toegestaan
Linnengoed (betaald)
Rookvrij
Slaapkamer beneden

Faciliteiten Buiten

Parkeerplaats
Terras
Tuinset

Faciliteiten Keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Vaatwasser
Vriesvak in koelkast

Faciliteiten Faciliteiten

Televisie (Duitse Zenders)
Wasmachine
Wi-Fi

Ligging van Den Osse 135

Sterren: Naam: Verbleven in: Bericht:

Ligging en bereikbaarheid

Den Osse / Brouwershaven is een klein idyllisch havenstadje met zeilverkeer. Het ligt aan het Grevelinge Meer, omgeven door verschillende kleine dorpen. Toch zijn de wat grotere plaatsen zoals Zierikzee en Renesse, vlot te bereiken (ca. 10-15 Autominuten).

In Brouwershaven zijn alle noodzakelijke winkels voorhanden zoals: Supermarkt (met fietsverhuur), Bakker, Viswinkel, Apotheek, Kapper, Elektrovakhandel, Cafè´s en Restaurants, welke allen aan de jachthaven gelegen zijn.Voor de kleinere gasten is er een speelplaats en een “kinderstrand” aan het Grevelingenmeer.Alles bereikbaar in 10 minuten.

Het grote Noordzeestrand is met de auto ook in 10 minuten bereikbaar (15 minuten met de fiets) en daar is het nog steeds GRATIS PARKEREN

Foto´s van Den Osse 135