de Haerde 7

  • Informatie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reservering
  • Omgeving

de Haerde 7

Dit is een gezellig vakantiehuis in Zeeland aan de Nederlandse Noordzeekust. Tot 7 personen kunnen hier op 75m2 worden ondergebracht. Ze hebben 2 slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, één met 2 eenpersoonsbedden en een galerij met 2 bedden, een grote woonkamer met eethoek en een nieuw ingerichte keuken. De badkamer is uitgerust met een douche. Voor het terras heeft u een tafel, de bijbehorende zitgelegenheid. De parasol staat in de schuur. Voor het huis ligt een grote weide. Voor de kinderen is er een speeltuin en het strand ligt op slechts 800 meter afstand. 

De slaapruimtes

3 slaapkamers, 1 eenpersoonskamer, 1 tweepersoonskamer, 1 driepersoonskamer. 

Foto´s van de Haerde 7

De faciliteiten van de Haerde 7

Ligging van de Haerde 7

Sterren: Naam: Verbleven in: Bericht:

Ligging en bereikbaarheid

Het huis bevindt zich in het kleine dorp Ellmeet, gelegen tussen Renesse en  het aan het Grevelingenmeer gelegenen dorp Scharendijke, 500 mtr van het Noordzeestrand/Brouwersdam en 1km van het grootste zoutwatermeer van Europa waar men fantastisch kan watersporten.

Met de fiets bereik je over de mooi aangelegde fietspaden, zowel de Noordzee als het toeristenstadje Renesse. Men kan Renesse voorbij gaan via de duinen tot Burgh-Haamstede en verder naar de Oosterscheldekering, of naar het natuurgebied Kwade Hoek bij Ouddorp, het natuurgebied Plan Tureluur tussen Haamstede en Zierikzee, de stadjes Brouwershaven, Veere en Zierikzee.
Voor de ruitersport-liefhebbers zijn er in Renesse 2 maneges. In de omgeving zijn er ook 2 zwembaden.

Het grote Noordzeestrand is met de auto ook in 2 minuten bereikbaar (10 minuten met de fiets) en daar is het nog steeds GRATIS PARKEREN

Foto´s van de Haerde 7