de Haerde 106

  • Informatie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reservering
  • Omgeving

de Haerde 106

Vrijstaand vakantiehuis met een gesloten tuin in een groen vakantiepark gelegen. Het Noordzeestrand is op loopafstand (500mtr). Het huis heeft een oppervlakte van 79m2. Op de begane grond vind men de woonkamer met eethoek, een nieuw ingerichte keuken, de badkamer en een 2 persoonsslaapkamer. Vanuit de woonkamer komt men via een trap op de vide waar een 2-persoonsbed staat en van daar kan men naar de 2e slaapkamer waar ook een 2-persoonsbed staat. Vanuit de woonkamer is door de brede schuifdeuren de beschutte tuin te bereiken. 

De slaapruimtes

3 x 2-persoonsbedden 

Foto´s van de Haerde 106

De faciliteiten van de Haerde 106

Algemeen voor accommodatie

Badkamer beneden
Boxspringbedden
Gashaard
Huisdier toegestaan
Linnengoed (betaald)
Rookvrij
Slaapkamer beneden

Faciliteiten Buiten

Terras
Tuinset

Faciliteiten Keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten Faciliteiten

DVD Speler
Televisie (Duitse Zenders)
TV
Wi-Fi

Ligging van de Haerde 106

Sterren: Naam: Verbleven in: Bericht:

Ligging en bereikbaarheid

Het huis bevindt zich in het kleine dorp Ellmeet, gelegen tussen Renesse en  het aan het Grevelingenmeer gelegenen dorp Scharendijke, 500 mtr van het Noordzeestrand/Brouwersdam en 1km van het grootste zoutwatermeer van Europa waar men fantastisch kan watersporten.

Met de fiets bereik je over de mooi aangelegde fietspaden, zowel de Noordzee als het toeristenstadje Renesse. Men kan Renesse voorbij gaan via de duinen tot Burgh-Haamstede en verder naar de Oosterscheldekering, of naar het natuurgebied Kwade Hoek bij Ouddorp, het natuurgebied Plan Tureluur tussen Haamstede en Zierikzee, de stadjes Brouwershaven, Veere en Zierikzee.
Voor de ruitersport-liefhebbers zijn er in Renesse 2 maneges. In de omgeving zijn er ook 2 zwembaden.

Het grote Noordzeestrand is met de auto ook in 2 minuten bereikbaar (10 minuten met de fiets) en daar is het nog steeds GRATIS PARKEREN

Foto´s van de Haerde 106