Baken 121

  • Informatie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reservering
  • Omgeving

Baken 121

Op ca 100 afstand van het prachtige Grevelingen meer verhuren wij een ruime keurig afgewerkte 6 persoons(max 4 volwassene) vakantie woning. De woning is gelegen op een ruime kavel grond van ca 550 m2 en is geheel omheind. Parkeerplaats direct bij huis
Indeling: Entree hal, met toegang tot slaapkamer 1: badkamer met douche, toilet.De Woonkamer heeft schuifpui naar overdekt terras en de op het zuiden gelegen tuin.
De moderne keuken is voorzien van alle gemakken.
Voor de fietsen is er een losstaande fietsenberging aanwezig. Verblijf met 1 hond toegestaan.
Dit is een uitermate geschikt huis om je vakantie met kinderen te vieren, op korte afstand van strand, zee en overige dagattracties. 

De slaapruimtes

3 2-persoonskamers 

Foto´s van Baken 121

De faciliteiten van Baken 121

Algemeen voor accommodatie

Boxspringbedden
Centrale verwarming
Huisdier toegestaan
Linnengoed (betaald)
Rookvrij
Slaapkamer beneden

Faciliteiten Buiten

Parkeerplaats
Terras
Tuinset

Faciliteiten Keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Oven
Vaatwasser
Vriesvak in koelkast

Faciliteiten Faciliteiten

Radio
Televisie (Nederlandse zenders)
TV
Wi-Fi

Ligging van Baken 121

Sterren: Naam: Verbleven in: Bericht:

Ligging en bereikbaarheid

Wie wil, kan in de Noordzee (ong.1,5 km) en het Grevelingenmeer (ong. 500 m) fantastisch watersporten. Met de fiets bereik je over de mooi aangelegde fietspaden, zowel de Noordzee als het toeristenstadje Renesse. Men kan Renesse voorbij gaan via de duinen tot Burgh-Haamstede en verder naar de Oosterscheldekering, of naar het natuurgebied Kwade Hoek bij Ouddorp, het natuurgebied Plan Tureluur tussen Haamstede en Zierikzee, de stadjes Brouwershaven, Veere en Zierikzee.Voor de ruitersport-liefhebbers zijn er in Renesse 2 maneges. In de omgeving zijn er ook 2 zwembaden

 


Scharendijke heeft 7 Restaurants, 1 Supermarkt,2 duikcentra en een mooie duikstek. Dit knusse huis staat in de buurt van het noordzeestrand en de Brouwersdam. Een mooie wandeling van 15-30 minuten langs de muur over de dijk brengt u daarheen. Met de auto is het zo’n 3 minuten rijden (en op de Brouwersdam is het nog steeds gratis parkeren)

Foto´s van Baken 121