Baken 122

  • Informatie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reservering
  • Omgeving

Baken 122

Deze woning is net weer even anders dan onze woning op Baken 121, maar ook geschikt voor 4-6(max 4 volwassenen) genieters van een heerlijke Zeeuwse vakantie, met of zonder hond. Deze woning heeft het voordeel dat er een achteringang is met parkeerplaats voor en achter. En ook hier is de tuin geheel omheind. 

De indeling: Entree hal, met toegang tot slaapkamer 1; badkamer met inloopdouche en wastafel. De 2de toilet is separaat in de hal. De woonkamer geeft middels openslaande deuren toegang naar de op het zuiden gelegen tuin en veranda, waar je heerlijk kunt chillen in hangmat of … aan de grote tafel.
De moderne keuken is voorzien van combi-magnetron, vaatwasmachine, Nespresso machine, en … voor 6 personen, kook- en eetgerij.

 

De slaapruimtes

3 2-persoonsslaapkamers. 

Foto´s van Baken 122

De faciliteiten van Baken 122

Algemeen voor accommodatie

Badkamer beneden
Boxspringbedden
Centrale verwarming
Huisdier toegestaan
Linnengoed (betaald)
Rookvrij
Slaapkamer beneden

Faciliteiten Buiten

Parkeerplaats
Terras
Tuinset

Faciliteiten Keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten Kinderen

Campingbedje

Faciliteiten Faciliteiten

Televisie (Nederlandse zenders)
TV
Wasmachine
Wi-Fi

Ligging van Baken 122

Sterren: Naam: Verbleven in: Bericht:

Ligging en bereikbaarheid

Wie wil, kan in de Noordzee (ong.1,5 km) en het Grevelingenmeer (ong. 500 m) fantastisch watersporten. Met de fiets bereik je over de mooi aangelegde fietspaden, zowel de Noordzee als het toeristenstadje Renesse. Men kan Renesse voorbij gaan via de duinen tot Burgh-Haamstede en verder naar de Oosterscheldekering, of naar het natuurgebied Kwade Hoek bij Ouddorp, het natuurgebied Plan Tureluur tussen Haamstede en Zierikzee, de stadjes Brouwershaven, Veere en Zierikzee.Voor de ruitersport-liefhebbers zijn er in Renesse 2 maneges. In de omgeving zijn er ook 2 zwembaden

 


Scharendijke heeft 7 Restaurants, 1 Supermarkt,2 duikcentra en een mooie duikstek. Dit knusse huis staat in de buurt van het noordzeestrand en de Brouwersdam. Een mooie wandeling van 15-30 minuten langs de muur over de dijk brengt u daarheen. Met de auto is het zo’n 3 minuten rijden (en op de Brouwersdam is het nog steeds gratis parkeren)

Foto´s van Baken 122