Baken 106

  • Informatie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reservering
  • Omgeving

Baken 106

Deze zeer nette en ruime 6 persoons bungalow met riante tuin is gelegen op een rustig vakantiepark nabij het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer.
Het huis is modern ingericht en van alle gemakken voorzien met een eigen zwembad. Deze is niet verwarmd en er staat geen hek omheen, dus pas op met kleine kinderen want het is 1,60 meter diep.
Gebruik op eigen risico. Zwembad is geopend van 4-5 tot 5-10-2024

Op de begane grond bevind zich een ruime woonkamer met een open keuken ,2 slaapkamers ,1 badkamer en 2 toiletten. De derde slaapkamer is op de 1ste verdieping. 

 

Overige informatie

Energiekosten zijn inclusief van 04.05.2024 bist 05.10.2024
Gas wordt extra berekend van 05.10.2024 bist 04.05.2024

Foto´s van Baken 106

De faciliteiten van Baken 106

Algemeen voor accommodatie

Badkamer beneden
Boxspringbedden
Centrale verwarming
Huisdiervrij
Linnengoed (betaald)
Rookvrij
Slaapkamer beneden

Faciliteiten Buiten

Prive zwembad
Terras
Tuinset

Faciliteiten Keuken

Keuken
Koffiezetapparaat
Oven
Vaatwasser
Vriesvak in koelkast

Faciliteiten Faciliteiten

Radio
Televisie (Duitse Zenders)
Televisie (Nederlandse zenders)
TV
Wasmachine
Wi-Fi

Ligging van Baken 106

Sterren: Naam: Verbleven in: Bericht:

Ligging en bereikbaarheid

Wie wil, kan in de Noordzee (ong. 1,5km) en het Grevelingenmeer (ong. 500 m) fantastisch watersporten. Met de fiets bereik je over de mooi aangelegde fietspaden, zowel de Noordzee als het toeristenstadje Renesse. Men kan Renesse voorbij gaan via de duinen tot Burgh-Haamstede en verder naar de Oosterscheldekering, of naar het natuurgebied Kwade Hoek bij Ouddorp, het natuurgebied Plan Tureluur tussen Haamstede en Zierikzee, de stadjes Brouwershaven, Veere en Zierikzee.Voor de ruitersport-liefhebbers zijn er in Renesse 2 maneges. In de omgeving zijn er ook 2 zwembaden

 


Scharendijke heeft 7 Restaurants, 1 Supermarkt,2 duikcentra en een mooie duikstek. Dit knusse huis staat in de buurt van het Noordzeestrand en de Brouwersdam. Een mooie wandeling van 15-30 minuten langs de muur over de dijk brengt u daarheen. Met de auto is het zo’n 3 minuten rijden (en op de Brouwersdam is het nog steeds gratis parkeren)

Foto´s van Baken 106