Achthoek 14

  • Informatie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reservering
  • Omgeving

Achthoek 14

De vrijstaande vakantiewoning heeft een woonoppervlak van 95m2, en staat op een perceel van 550m2. Hal, badkamer met douche en toilet wastafel, ruime woonkamer met half-open keuken, deur naar de zonnige gesloten tuin. Rondom het huis is de tuin met veel schaduw en zon opties, langs alle zijden omsloten. 

Huisdieren zijn hier niet toegestaan.

Foto´s van Achthoek 14

De faciliteiten van Achthoek 14

Algemeen voor accommodatie

Badkamer beneden
Centrale verwarming
Huisdiervrij
Linnengoed (betaald)
Rookvrij
Slaapkamer beneden

Faciliteiten Buiten

Parkeerplaats
Terras
Tuinset

Faciliteiten Keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Oven
Vaatwasser
Vriesvak in koelkast

Faciliteiten Faciliteiten

CD Speler
DVD Speler
Televisie (Duitse Zenders)
Televisie (Nederlandse zenders)
TV
Wasmachine
Wi-Fi

Ligging van Achthoek 14

Sterren: Naam: Verbleven in: Bericht:

Ligging en bereikbaarheid

Dit huis is op het rustige parkje ''de Achthoek''.

Wie wil, kan in de Noordzee (ong. 2km) en het Grevelingenmeer (ong. 500 m) fantastisch watersporten. Met de fiets bereik je over de mooi aangelegde fietspaden, zowel de Noordzee als het toeristenstadje Renesse. Men kan Renesse voorbij gaan via de duinen tot Burgh-Haamstede en verder naar de Oosterscheldekering, of naar het natuurgebied Kwade Hoek bij Ouddorp, het natuurgebied Plan Tureluur tussen Haamstede en Zierikzee, de stadjes Brouwershaven, Veere en Zierikzee.Voor de ruitersport-liefhebbers zijn er in Renesse 2 maneges. In de omgeving zijn er ook 2 zwembaden

 


Scharendijke heeft 7 Restaurants, 1 Supermarkt,2 duikcentra en een mooie duikstek. Dit knusse huis staat in de buurt van het noordzeestrand en de Brouwersdam. Een mooie wandeling van 15-30 minuten langs de muur over de dijk brengt u daarheen. Met de auto is het zo’n 3 minuten rijden (en op de Brouwersdam is het nog steeds gratis parkeren)

Foto´s van Achthoek 14