Jollaan 2

  • Informatie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reservering
  • Omgeving

Jollaan 2

Vrijstaand 5-persoons vakantiehuis met tuin, op ca. 300 Meter van het Grevelingen Meer gelegen in het kindvriendelijke vakantiepark Zomerdorp Grevelingen. Op de begane grond is er een slaapkamer en een badkamer met douche wastafel en toilet. De knusse keuken is volledig uitgerust, een vierpits gasfornuis, kleine oven met magnetron (combi-apparaat), vaatwasser en een koffiezetapparaat. Op de bovenverdieping zijn er 2 slaapkamers, de grotere slaapkamer heeft tevens een tweepersoonsbed van 180 x 200 cm. In de kleinere slaapkamer staat standaard een eenpersoonsbed met een ligoppervlak van 80 x 200 cm. De tuin en het terras zijn via de tuindeuren te bereiken, voorzien van tuinmeubilair en zonnescherm, zo kunt u een ontspannen dagje doorbrengen.

Foto´s van Jollaan 2

De faciliteiten van Jollaan 2

Algemeen voor accommodatie

Boxspringbedden
Centrale verwarming
Gashaard
Huisdier toegestaan
Linnengoed (betaald)
Rookvrij
Slaapkamer beneden

Faciliteiten Buiten

Parkeerplaats
Terras
Tuinset

Faciliteiten Keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Vaatwasser
Vriesvak in koelkast

Faciliteiten Faciliteiten

Radio
TV
Wasmachine
Wi-Fi

Ligging van Jollaan 2

Sterren: Naam: Verbleven in: Bericht:

Ligging en bereikbaarheid

Wie wil, kan in de Noordzee (ong. 6km) en het Grevelingenmeer (ong. 500 m) fantastisch watersporten.Den Osse / Brouwershaven is een klein idyllisch havenstadje met zeilverkeer. Het ligt aan het Grevelinge Meer, omgeven door verschillende kleine dorpen. Toch zijn de wat grotere plaatsen zoals Zierikzee en Renesse, vlot te bereiken (ca. 10-15 Autominuten).

In Brouwershaven zijn alle noodzakelijke winkels voorhanden zoals: Supermarkt (met fietsverhuur), Bakker, Viswinkel, Apotheek, Kapper, Elektrovakhandel, Cafè´s en Restaurants, welke allen aan de jachthaven gelegen zijn.Voor de kleinere gasten is er een speelplaats en een “kinderstrand” aan het Grevelingenmeer.Alles bereikbaar in 10 minuten.Het grote Noordzeestrand is met de auto ook in 10 minuten bereikbaar (15 minuten met de fiets) en daar is het nog steeds GRATIS PARKEREN.

Foto´s van Jollaan 2