Achthoek 49

  • Informatie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reservering
  • Omgeving

Achthoek 49

De vrijstaande vakantiewoning biedt plaats aan 4 personen en staat op een stuk grond van ong. 850m2 met een gesloten tuin aan de rand van een rustig klein vakantiepark. in 2021 met hoogwaardige materialen gerenoveerd en smaakvol ingericht. Rondom het huis is de tuin met veel schaduw en zon opties, langs alle zijden omsloten. 

De slaapruimtes

2 2-persoonsslaapkamers 

Foto´s van Achthoek 49

De faciliteiten van Achthoek 49

Algemeen voor accommodatie

Boxspringbedden
Centrale verwarming
Huisdier toegestaan
Linnengoed (betaald)
Rookvrij

Faciliteiten Buiten

loungestoelen
Parkeerplaats
Terras
Tuinset

Faciliteiten Keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven

Faciliteiten Faciliteiten

Televisie (Duitse Zenders)
Televisie (Nederlandse zenders)
TV
Wasmachine
Wi-Fi

Ligging van Achthoek 49

Sterren: Naam: Verbleven in: Bericht:

Ligging en bereikbaarheid

Wie wil, kan in de Noordzee (ong. 1800 m) en het Grevelingenmeer (ong. 500 m) fantastisch watersporten. Met de fiets bereik je over de mooi aangelegde fietspaden, zowel de Noordzee als het toeristenstadje Renesse. Men kan Renesse voorbij gaan via de duinen tot Burgh-Haamstede en verder naar de Oosterscheldekering, of naar het natuurgebied Kwade Hoek bij Ouddorp, het natuurgebied Plan Tureluur tussen Haamstede en Zierikzee, de stadjes Brouwershaven, Veere en Zierikzee.Voor de ruitersport-liefhebbers zijn er in Renesse 2 maneges. In de omgeving zijn er ook 2 zwembaden

 

Scharendijke heeft 7 Restaurants, 1 Supermarkt,2 duikcentra en een mooie duikstek. Dit knusse huis staat in de buurt van het noordzeestrand en de Brouwersdam. Een mooie wandeling van 15-30 minuten langs de muur over de dijk brengt u daarheen. Met de auto is het zo’n 3 minuten rijden (en op de Brouwersdam is het nog steeds gratis parkeren)

Foto´s van Achthoek 49