Baken 102

  • Informatie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reservering
  • Omgeving

Baken 102

Vrijstaande 8-persoons(maximaal 5 volwassenen en 3 kinderen) vakantiehuis op een rustige locatie met afgesloten tuin, terrassen.
Woonkamer met bank, TV, stereo-installatie, open haard en eethoek. Keuken compleet met combimagnetron , vriezer en een wasmachine. Op de benedenverdieping bevindt zich een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed, en 2 badkamers en 2 toiletten. Op de bovenverdieping met een steile trap is er 1 slaapkamer op de overloop en 2 anderen afgesloten slaapkamers. 
Woonkamer en keuken zijn in 2019 gerenoveerd

 

De slaapruimtes

4 slaapkamers, 2 met 2-persoonsbedden, 1 met 1-persoonsbed en een stapelbed, 1 met een 1- persoonsbed.

Foto´s van Baken 102

De faciliteiten van Baken 102

Algemeen voor accommodatie

Badkamer beneden
Boxspringbedden
Centrale verwarming
Huisdier toegestaan
Linnengoed (betaald)
Open haard
Rookvrij
Slaapkamer beneden
Stapelbedden

Faciliteiten Buiten

Parkeerplaats
Speeltuin
Terras
Tuinset

Faciliteiten Keuken

Combimagnetron
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Senseo
Vaatwasser
Vriesvak in koelkast

Faciliteiten Faciliteiten

Radio
Televisie (Duitse Zenders)
Televisie (Nederlandse zenders)
TV
Wasmachine
Wi-Fi

Ligging van Baken 102

Sterren: Naam: Verbleven in: Bericht:

Ligging en bereikbaarheid

Wie wil, kan in de Noordzee (ong. 1,5km) en het Grevelingenmeer (ong. 500 m) fantastisch watersporten. Met de fiets bereik je over de mooi aangelegde fietspaden, zowel de Noordzee als het toeristenstadje Renesse. Men kan Renesse voorbij gaan via de duinen tot Burgh-Haamstede en verder naar de Oosterscheldekering, of naar het natuurgebied Kwade Hoek bij Ouddorp, het natuurgebied Plan Tureluur tussen Haamstede en Zierikzee, de stadjes Brouwershaven, Veere en Zierikzee.Voor de ruitersport-liefhebbers zijn er in Renesse 2 maneges. In de omgeving zijn er ook 2 zwembaden

 


Scharendijke heeft 7 Restaurants, 1 Supermarkt,2 duikcentra en een mooie duikstek. Dit knusse huis staat in de buurt van het noordzeestrand en de Brouwersdam. Een mooie wandeling van 15-30 minuten langs de muur over de dijk brengt u daarheen. Met de auto is het zo’n 3 minuten rijden (en op de Brouwersdam is het nog steeds gratis parkeren)

Foto´s van Baken 102